Doterra zendocrine. Hasonlók, mint a Zendocrine® Softgels Lágyzselatin-kapszulák - doTERRA


doterra zendocrine

A Zendocrine segítséget nyújt a szervezet méregtelenítésében és a szabad gyökök lekötésében, amelyek lelassítják a szervezetet, és nehéz érzetet keltenek. Ez a hatékony formula, doterra zendocrine a rozmaring, koriendermag és borókabogyó illóolajok keveréke, ismert méregtelenítő hatásairól és az egészséges májfunkció támogatásáról, amíg a mandarin, rozmaring, muskátli, borókabogyó és koriander illóolajoknak tisztító hatásuk van azokkal a nem kívánt nehéz anyagokkal szemben, melyek lehúzzák a szervezetet.

A Zendocrine lágyzselatin-kapszula biztosítja a doTERRA Zendocrine illóolaj-keverék gyors és egyszerű fogyasztási módját utazásnál, vagy egyszerűen ha sietsz.

doterra zendocrine

A lágyzselatin kapszulával a kényelmesebb módot választhatod. Érdemes egy éveben legalább egyszer egy alapos méregtelenítést végezni a szervezetünk igen hálás lesz érte.

doterra zendocrine

Ekkor 1 hónapon keresztül kúra szerűen reggel és este 1 vagy 2 kapszula az ajánlott mennyiség. Írj bátran, ha Te is szeretnéd megtapasztalni a doTERRA illóolajok erejét vagy, ha bővebb információra lenne szükséged!

doterra zendocrine

Ha szeretnél vásárolni vagy regisztrálni itt is megteheted.