Emlőrák Törökországban, "Annak, akinek a családjában nem volt emlőrák, nincs emlőrákja"


emlőrák Törökországban petefészekrákra vonatkozó irányelvek

Home Az egyik legnehezebb dolog azt hallani, hogy áttétes mellrákod van. Azonnal rengeteg kérdés merül fel benned és válaszokat keresel.

emlőrák Törökországban szivfereg kezelese

Van egy különleges csoport, akiknek tagjai Európától a Közel-keletig különböző helyeken élnek és azért fogtak össze, hogy segítsenek és elmondják, amit tudnod kell. A csoport tagjai áttétes mellrákkal élnek, vagy mellrák túlélők.

A WHO: "A leggyakoribb rák az emlőrák"

Vannak köztünk, akik áttétes mellrákkal élnek, míg mások mellrák túlélők. A weboldalon található információkkal szeretnénk segíteni, hogy jobban megértsd betegséged, és a legjobb úton indulhass el — mert minden nap értékes.

emlőrák Törökországban féregkezelés megelőzése felnőtteknél

Miután magyar tagja emlőrák Törökországban volt ennek a csoportnak, a Pfizer Onkológia magyar képviselete felkért hazai szakértőket és érintetteket, hogy mielőtt elindítja Magyarországon is az oldalt, megbizonyosodjon afelől, hogy a magyar betegek számára is releváns információk találhatóak benne. Az oldalon igyekeztek nem csak Neked, hanem családtagjaidnak is olyan útmutatókat adni, amelyek segítenek abban, hogy minden napot értékesen, a maga teljességében élhess meg.

emlőrák Törökországban veleszületett immunválasz a parazitákra