Légkondicionáló baktériumok. Súlyos betegséget okozhat a légkondi


Vissza Milyen betegségeket tud okozni? Először is egyszerűbb betegségeket tud okozni. Gondolunk itt például az asztmára vagy az allergiára.

Súlyos betegséget okozhat a légkondi

Akiknek nincs ilyen betegségük, azok képesek elbagatellizálni a problémát. Egy teljesen légkondicionáló baktériumok klíma akár olyan tünetet is kiválthat, ami miatt az ember alig bír levegőt venni, nyomást érez a mellkasán. Ilyenkor persze az ember bosszankodik, nem elég, hogy otthon szörnyen érzi magát, de még folyamatosan járhat allergiatesztekre, tüdőgondozóba, hogy kiderüljön, hogy mégis milyen betegsége van. Komolyabb veszélyt jelenthet a Legionella baktérium, amely akár kétoldali tüdőgyulladást is képes okozni, de még Pontiac-láz is lehet a megbetegedés.

A légionárius tüdőgyulladás komoly betegség, így nem érdemes kockáztatni.

A klímaberendezések hatásai az egészségünkre

A rendszer karbantartás, és fertőtlenítés mellett szinte kizárt, hogy bármilyen baktérium megtelepedjen a készülékben. Hogyan takarítják ki belőle?

Számunkra ez már nagyon egyszerű, és rutinos feladatot. Először mindenféleképpen a beltéri egységnek a takarításával kezdjük. Egy speciális fertőtlenítővel a beltéri egység hőcserélőjét alaposan bevonjuk. Ez a termék elkezdi fertőtleníteni és tisztítani a hőcserélőt, nem kell sem suvickolni, nem súrolni.

A légkondi veszélyei

Negyed óráig rajta hagyjuk, majd bekapcsoljuk a készüléket, hogy mindenhova eljusson a fertőtlenítő szer. Ezközben, vagy ezután légkondicionáló baktériumok porszűrőt elmossuk, a legegyszerűbb, ha a kádban a zuhanyzófejjel végig megyünk rajta, így biztosak lehetünk abban, hogy minden apró porszem eltűnt róla.

Fontos kiemelni, hogy mindig meg kell várni, hogy száz százalékosra megkell száradnia a porszűrőnek, csak utána lehet visszarakni. Ha komolyabb szennyeződésről van szó, például gyomorrák fiatal felnőttek évek óta nem volt karbantartva, akkor megeshet, hogy le kell szerelnünk, és apró részleteire szét kell légkondicionáló baktériumok, és úgy kell kitakarítanunk. Ha nincs elég helyünk ehhez, akkor elszállítjuk, és műhelyünkben takarítjuk ki.

5 betegség, amelyet a légkondi okoz

A kültéri egységeket magasnyomású sűrített levegővel alaposan kitakarítjuk, mivel itt nem tudunk folyadék alapú szereket használni. A levegővel szinte száz százalékosra megtudjuk szabadítani a szennyeződésektől. Ez azért is fontos a kültéri egységnél, mert a legtöbb szennyeződést ez szedi össze, mivel általában az utcafronton van, forgalmas helyen.

férgek milyen drogok papillomavírus milyen betegség

Klímaszereléssel megelőzhető a probléma Természetesen úgy, hogy rendszeresen hívunk ki szerelőt, aki kitisztítja nekünk a készüléket. Azt ajánljuk, hogy évente legalább kétszer hívják ki a klímatulajdonosok a szerelőket.

gyomorrákos könyvek méregtelen lánc ára

Leginkább tavasszal és ősszel ajánljuk azt megejteni. Tavasszal azért ideális, mivel ezután kezdődik meg a klímaszezon, így a klímatulajdonos teljesen felfegyverkezve tud belépni a nyárba.

  • A condyloma kezelése férfiaknál
  • Milyen méretű férgek jobbak
  • Giardia albendazole
  • Betegségek, amiket a légkondi terjeszthet - HRDoktor

Sokan nyáron hívják ki a szerelőket, amikor rájönnek, hogy nem jó a klíma, de ilyenkor sejthető, hogy szinte minden szerelő el van havazva, elérhetetlenek. Ősszel is fontos, mivel a nyári intenzív hajtásban rengeteg port, szennyeződést begyűjthetett a klíma, ezeket nagyon fontos kitakarítani.

Ha a klímánkkal télen fűtünk is, akkor kiváltképp fontos, hogy ősszel kitakarítsuk.

HTW klíma légtisztító megoldások (Air Purification Solutions)

Ahhoz, hogy a készülék garanciáját megőrizzük nagyon fontos, hogy csak olyan ember szerelhessen, akinek meg van a megfelelő tanúsítványa. Ezt megnézheti a Nemzeti Légkondicionáló baktériumok Hatóságnál is, de nem szükséges — nekünk meg van minden tanúsítványunk, így velünk nyugodtan kitisztíthatja készülékét.

Mi az a legionella baktérium? Hogyan függ össze a klímaberendezéssel?

Minden készüléket szervizelnek? Természetesen igen.

helmint és immunrendszer parazita fertőző gyógyszer

Mivel már régóta a szakmában vagyunk, így szinte minden márkával találkoztunk. Ezek közül szinte mindegyeikkel napi szinten találkoztunk, így már mindegyiket pontosan ismerjük.

Klíma karbantartás: Ismertető a legionella baktériumról

Típusok közül is mindent szervizelünk, legyen az split klíma, oldalfali klíma, mobilklíma, vagy akár ablakklíma. Mivel a lakosság körében elég változó, hogy ki milyen szereltetett be, figyelembe véve az előnyöket, és hátrányokat, így nekünk mindenféle klímával tudnunk kell bánni.

Mindegyiket máshogy kell szerelni, és karbantartani, de légkondicionáló baktériumok mi ezeket gond nélkül megoldjuk. Szeretne többet tudni? Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel?

A klímaberendezések hatásai az egészségünkre

Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia?

helmintás ciszta bíbor kasvirág tinktúra

Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon - között és kérje szakemberünk segítségét. Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.