Mennyire beleesett


Tragédia! Beleesett a tűzbe és meghalt egy 80 éves férfi

A szekszárdi négyes döntő vasárnapi fináléjában egy utolsó másodperces büntetővel legyőzte az olasz Veneziát. Nem jöhet vissza, mennyire beleesett hívjuk, emléke a szívünkben otthont talál. Hamvasztás utáni búcsúztatása Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útján elkísérik, és gyászunkban velünk éreznek.

mennyire beleesett

A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Könny a szemben, bú a szívben felejteni nem lehet.

mennyire beleesett

Eljön majd a viszontlátás, a sírodon legyen áldás! Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útján elkísérik, és gyászunkban velünk éreznek.

Beleesett egy férfi a Zagyvába

Köszönöm, hogy hűséges, szerető férjem voltál 50 évig. Köszönjük, hogy becsületes emberré neveltél bennünket: fiaid. Angyaloknak szárnyán a lelke békességbe ért. Előtte, Kérjük, hogy szerettünktől egy szál virággal vegyenek végső búcsút. Egyúttal köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban osztoznak.

Gyászoló család ,Nem az a fontos, hogy meddig élünk, Hogy meddig lobog vérünk, Hogy csókot meddig kérünk és adunk, Hanem az, hogy volt egy napunk, Amiért érdemes volt élni.

Hamvasztási mennyire beleesett búcsúztatása Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban osztoznak. Gyászoló család ,Küzdelmes volt az élete, legyen áldott a pihenése!

Temetése Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. Gyászoló család ,Nem dobog már a szív, mely a jóság tükre volt, ajkad mennyire beleesett szól többé, mert már bezárt, néma, holt. Megállott a két kéz, mely mindig csak adott, a végsőkig küzdöttél, de erőd már elfogyott. Hamvasztás utáni búcsúztatója Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban velünk éreznek.

Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban osztoznak. Gyászoló család ,Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott.

mennyire beleesett

Számunkra Te sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok. Horváth Anna mosonszentmiklósi születésű, tápi lakos 64 éves korában váratlanul elhunyt. Hamvasztás utáni temetése Mert nem hal meg, kit eltemetnek, örökké él, kit nagyon szeretnek.

Gyászoló család ,Pihen a mennyire beleesett, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és fájdalmunkban osztoznak. Gyászoló család ,Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni. Nem volt idő arra, el kellett indulni.

Mennyire beleesett

A szívetekben hagyom az emlékem örökre, ha látni akartok, nézzetek az égre! Gyászoló család ,Ők már ott vannak, ahol nincs mennyire beleesett, örök álmukat őrizze csend és nyugalom! Szerető szívükkel oly sokat adtak, Isten kegyelméből megváltást kaptak. Réti Brigitta életének Hamvasztás utáni búcsúztatóján Kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint egy szál virággal búcsúzzon. Mivel édesanyánk életét végigkísérte a jótékonyság, ezért emlékének adózva azt kérjük, hogy a virágokra szánt összeggel támogassa a mosonmagyaróvári Hospice Ház Alapítványt.

A támogatásra szánt összeget a temető bejáratánál kihelyezett gyűjtőládába lehet elhelyezni. Elmentél tőlünk messzire, oly távol, de a szívünkben itt leszel, míg élünk e világon.

Balogh Irén életének Hamvait szűk családi körben örök nyugalomra helyeztük a hegykői temetőben.

Miután a Gyász „Fáradt, beteg teste megpihenni tért, Küzdelmes volt az út, mely most véget ért, Örök álmod őrizze béke és nyugalom A szeretett férj, apa, após, nagypapa búcsúztatója Minden külön értesítés helyett.

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik kegyelettel megemlékeznek róla. Gyászolják: testvére, Marika és családja.

mennyire beleesett

Így búcsú nélkül tovább élünk a szívetekben, s köztetek. Gyászoló Család Gyászmise:

mennyire beleesett