Zeolit ​​méregtelenítés, Zeomineral Entero


A Zeolit gyógyító hatásai A zeolit alapanyagául szolgáló lávakőzet a világ sok országában felellhető, de legtisztább formában Horvátországban, Szlovákiában és Kubában található. Az általa kiváltott hatás szempontjából igen fontos az őrlemény finomsága.

férgek és gyógyszeres kezelésük

Ezért a nálunk kapható zeolit porszemcsék finomsága a nanotartományba esik. A minél kisebb szemcseméret azért fontos, mert a rendkívül finom, elektromos töltéssel is rendelkező zeolitrészecskék eljutnak a sejt belsejébe is, ahol töltésüknek és különleges felületüknek köszönhetően megkötik a sejtplazmában található káros anyagcseretermékeket.

A kutatók ma már bebizonyították, hogy számos betegség, a daganatok kialakulása és a korai öregedés egyaránt a szabad gyökök számlájára írható. A kutatási eredmények szerint a zeolittal semlegesíthetők ezek a sejteket károsító szabad gyökök.

  • Nyomelemtartalmú, adszorbciós ásványi eredetű anyag.
  • Máj méregtelenítési rend
  • Hogyan lehet féregtablettákat adni a kacsáknak
  • Forradalmian új méregtelenítő és fogyasztó eljárás Túlsúlyos?
  • Zeolit kúra a természet tisztító ereje

Ez a kőzet méregteleníti, salaktalanítja a sejteket, gyógyítja a betegségeket, nagy dózisban adagolva pusztítja a daganatos csomókat, normalizálja és javítja a test alapvető funkcióit, működését. Ezt a salaktalanító hatást az által érik el, hogy a zeolitkristályok porózusak, mikroszkopikus méretű lyukak, csatornák szelik át őket.

módszer az enterobiosisra

Ha ezek a kristályok valamilyen szennyezőanyaggal vagy oldattal kerülnek kapcsolatba, a pórusokon levő atomok helyet cserélnek az oldat anyagaival. Ráadásul a szemcsék felülete negatív elektromos töltéssel bír, melynek következtében a pozitív töltésű szabad gyököket magukhoz tudják vonzani, és képesek megkötni.

Az elektromos töltéskülönbséget érzékelő és megszüntető hatásánál fogva a porított szilikát használata ma már az egész világon elterjedt.

A zeolit a nukleonokat is képes megkötni, ami azok számára fontos, akiket radioaktív sugárzás ért.

Keresés űrlap

Nagyon hasznos segítség tehát a zeolit ​​méregtelenítés közben is. Az ókorban még csak sebgyógyításra használták a zeolitport, mert a váladékozó sebet is képes megtisztítani, és csökkenti a vérzést.

hpv belirtisi nedir

A rendkívül finom zeolitport a rák, a cukorbetegség, az érelmeszesedés és a szívinfarktus alternatív kezelésében alkalmazzák nagy sikerrel. Rákbetegek esetén nem csak megöli a daganatos sejteket, hanem csökkenthetők vele a kemoterápiás kezelés mellékhatásai is. A zeolitpor mérgekre gyakorolt erős adszorbciós és abszorbciós hatása, valamint rendkívüli antioxidáns szabadgyök-eltávolító képessége erőteljesen méregteleníti a szervezetet, és segít az öngyógyító mechanizmus beindításában.

Ennélfogva a zeolit az immunrendszer erősítésében, és a betegségek megelőzésében nagyon hatékony. Ezek összhatásaként nő az élettartam. Zeolit ​​méregtelenítés zeolitot az alábbi esetekben használhatjuk nagy sikerrel: Daganatos betegségek esetén daganatcsökkentésre. Kemoterápiás kezelés alatt a mellékhatások és a károk csökkentésére.

Mérgező anyagok, amikkel nap mint nap találkozunk

Sugárterápia közben az egészséges sejtek védelmére. Cukorbetegség esetén a cukorszint normalizálására.

gyomorrák scribd

A cukorbetegség következményeinek csökkentésére, kezelésére. Az immunrendszer erősítésére. Az érelmeszesedés megelőzésére és kezelésére.

Kiadták a friss járványügyi adatokat: több ezer fertőzött, még mindig magas az elhunytak száma is, de sokan meggyógyultak A modern világ egyik legnagyobb egészségügyi problémája, hogy szervezetünk telítődik nehézfémekkel. Tartalmazza ezeket a levegő, a víz, az élelmiszerek, a lakóhelyünkhöz közeli ipari létesítmények, az autók kipufogógáza, de még a fogtömések is. Van egy olcsó anyag, ami óra alatt még a nemesfémeket is kitisztítja szervezetedből. A kutatások azt mutatják, hogy a nehézfémek felhalmozódása felelős lehet az Alzheimer-kór, a demencia, a szívbetegség, de még a genetikai elváltozások kialakulásáért is. Éveken, évtizedeken keresztül halmozódnak a káros anyagok a szervezetben.

A szívinfarktus megelőzésére és utókezelésére. Antioxidánsként a sejtek felfrissítésére és életteram növelésre.

  1. Megosztás a Facebookon A www.
  2. Szemölcsök és ipps
  3. A zeolit nyomelemtartalmú, adszorpciós vulkanikus ásvány.
  4. Egy különleges vulkáni eredetű kőzettel semlegesíthetők a sejteket károsító szabad gyökök.
  5. Открыв меню последних программ, она обнаружила, что это был сервер электронной почты.

Méregtelenítésre és vértisztításra. A nehézfémek eltávolítására a szervezetből. Sebgyógyításra, vérzéscsökkentésre.